Impresszum

Honlaptulajdonos:
helpNeT Iroda Kft.
1015 Budapest, Donáti u.32.
Adósz.: 14481255-2-41
Cégj.sz: 01-09-905743
+36 30 863 3020
info@helpnet.hu

A honlapot szerkeszti:
Offenbeckné dr.Sólyi Ilona

Tárhelyszolgáltató:
GEDEON BT.
2600 Vác, Zrínyi u.9.
info@gedeon.hu

 

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk, betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!

facebook logo

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1259155

Rezerv help bannerÚj fejlesztésünk - vényköteles gyógyszerek fogalási modulja, a REZERV-HELP.
A foglalás megkezdéséhez a látogatónak a honlapra lépve keresést kell indítania a foglalandó gyógyszer-készítmény nevének megadásával. A keresés elindításához nincs szükség regisztrációra.
A honlapon a TERMÉK sorban - már a készítmény nevének első betűit beírva - legördülő menüben jelennek meg a keresés eredményeként a készítmények, melyből a látogató kiválaszthatja az orvos által a vényen rendelt gyógyszer-készítményeket.  Ezek foglalási jegyzékbe helyezése még nem jelenti a foglalás véglegesítését. A foglalás bizonyos személyes adatok - a név, a telefonszám és az e-mail cím -megadásával válik véglegessé.
A páciens e-mail útján kapja meg a gyógyszertártól a foglalás elfogadásáról szóló visszaigazolást. Ez az értesítés magában foglalja a lefoglalt gyógyszer-készítmények személyes átvételre vonatkozó értesítését is. A termékek adatbázisát (NEAK) havonta frissítjük.

Néhány referencia